EODF Benelux themabijeenkomst: 16 april a.s.BENELUXCountry EventsEventsNews


Een nieuw jaar met nieuwe kansen om gezamenlijk een boost te geven aan de EODF Benelux themabijeenkomsten. Daarom via deze weg een uitnodiging om elkaar wederom te ontmoeten, gehost door Gemeente Amsterdam.
We worden ondergedompeld in de werking van de overheid en, met name, de beweging die gaande is om het bureaucratiemodel te kantelen, geïnspireerd door het boek Voorbij de eeuw van bureaucratie (door Jan Herman de Baas) . Minder sturen, meer opgavegericht werken en tegelijkertijd publieke waarde leveren, efficiënt werken, dichterbij de burgers, meer kwaliteit en diversiteit biedend – allemaal rekening houdend met de politieke context. De centrale vraag die gastheren Anton van der Vloet en Frank van Erkel poneren, is: welke organisatievorm(en) past hierbij?

Daarnaast bouwen we ruimte in om te verkennen wat er speelt qua thematiek. Kortom, speel je met een idee? Ben je door een boek/ontwikkeling/ trend getriggerd? Meld dat uiterlijk 9 april via a.oukhiar@berenschot.nl en dan horen we graag in pitch-style meer erover tijdens de bijeenkomst.

Datum: 16 april 15.00-18.30
Hosts: Anton van der Vloet en Frank van Erkel
Locatie: Gemeente Amsterdam, Amstel 1, zaal 1.C13

Aanmelden: via deze link, uiterlijk 9 april
Introducé? Ook welkom en graag laten aanmelden via de bovenstaande aanmeldlink.

Nieuwe country lead

Met toewijding heeft Jeroen van Bree de afgelopen jaren o.a. de rol van Benelux country lead op zich genomen (waarvoor dank!). Jeroen heeft het stokje overgedragen aan Anissa Oukhiar. Voor vragen, feedback en ideeën kun je contact opnemen via: E: a.oukhiar@berenschot.nl | M: 06 – 133 29 942.

Register for the monthly
EODF Newsletter!